Vizualizare ca Grilă Lista
Filtrează după
Afişati per pagină

Saci menaj 20L HDPE

Saci menaj negri si rezistenti, potriviti pentru un cos mic de gunoi. Acesti saci menajeri sunt ideali de folosit in baie sau birou. Se desprind perfect fiind pretaiati.
2,00 lei

Saci menaj 60L galbeni HDPE

Saci de menaj pentru colectarea gunoiului menajer din polietilena de inalta densitate.
1,85 lei

Saci menaj albastri 120L LDPE

Saci menajeri albastri, foarte grosi si rezistenti. Impermeabili si igienici. Sacii menajeri satisfac nevoile de igiena si siguranta cand vine vorba de resturi alimentare si menajere.
5,15 lei

Saci menaj albastri 60L HD-LD

Saci menajeri de culoare albastru cu urechi. Faciliteaza depozitarea si eliminarea resturilor menajere in conditii de curatenie. Sunt rezistenti si pot fi utilizati si pentru materiale mai grele, intrucat nu prezinta riscul ruperii acestora.
3,81 lei

Saci menaj albi 20L HDPE

Saci menajeri albi, rezistenti, accesibili si utili in orice baie sau camera, existente intr-un hotel, restaurant, pub etc. Permit aruncarea resturilor nefolositoare pastrand curatenia si ordinea necesara.
2,34 lei

Saci menaj albi 70X90 HD-LD

Saci menaj 70X90, albi, rezistenti.
11,84 lei

Saci menaj galbeni 35L HDPE

Saci menaj galbeni, grosi si rezistenti.
2,81 lei

Saci menaj negri 120L LDPE

Saci menajeri negri, foarte grosi si rezistenti. Impermeabili si igienici. Sacii menajeri satisfac nevoile de igiena si siguranta cand vine vorba de resturi alimentare si menajere.
3,60 lei

Saci menaj negri 160L LDPE

Saci menajeri negri, grosi si foarte rezistenti, din polietilena, LDPE. Ideali pentru zonele cu mult gunoi menajer sau industrial.
5,81 lei

Saci menaj negri 240L LDPE

Saci menajeri negri, foarte grosi si foarte rezistenti, din polietilena, LDPE. Ideali pentru zonele cu mult gunoi menajer sau industrial.
7,10 lei

Saci menaj negri 35L HDPE

Saci HDPE 35L, negri si rezistenti, recomandati pentru colectarea deseurilor menajere sau pentru transportul produselor in vederea protejarii si eficientizarii transportului.
2,98 lei

Saci menaj negri 35L HDPE

Saci menaj negri, foarte utili pentru depozitarea resturilor menajere. Datorita rezistentei sacilor, nu exista riscul ruperii acestora.
2,26 lei