Vizualizare ca Grilă Lista
Filtrează după
Afişati per pagină

Lucart airtech 38x58

Hartie ideala pentru: restaurante, puburi, fabrici, spitale, cabinete medicale, clinici, spa-uri, sali de fitness, saloane de infrumusetare, etc. O laveta poate fi folosita de pana la 9 ori. Produs avizat pentru contactul alimentar si testat dermatologic. Lavetele vin in pachete de carton, usor de deschis, aplatizat si usor de transportat.
47,38 lei

Lucart Econatural 135 JOINT,

Role multifunctionale din hartie, Lucart Professional EcoNatural 135 Joint, cu lungimea rolei de 135 metri. Hartie ideala pentru: restaurante, pub-uri, fabrici, spitale, cabinete medicale, clinici, centre de infrumusetare etc. Role multifunctionale din hartie reciclata, utile pentru stergerea mainilor, stergerea prafului, etc. Rola cu derulare centrala, de buna calitate, absorbanta si embosata, in dublu strat.
13,39 lei

Lucart L-One Maxi

Hartie ideala pentru restaurante, puburi, fabrici, centre / spatii medicale (spitale, cabinete medicale, clinici), spa-uri, sali de fitness, saloane de infrumusetare etc.
19,50 lei

Lucart Strong 150

Lucart Strong 150, prosop de hartie ideala pentru restaurante, pub-uri, fabrici, centre de infrumusetare, spitale, clinici etc. Rolele de hartie Lucart sunt de buna calitate, absorbante si embosate, in dublu strat.
17,51 lei

Rola prosop hartie MIDI, ALB

Prosop hârtie tip rola, laminat. Ideal pentru hoteluri, restaurante si catering.
8,24 lei