Vizualizare ca Grilă Lista
Filtrează după
Afişati per pagină

Dezodorizant Good Sense 30 Days O2D

Acest dezodorizant este special conceput pentru a controla mirosurile din grupurile sanitare. Este eficient, de asemenea, pentru controlul mirosurilor in alte spatii cu flux de aer adecvat. Distruge sursele de mirosuri neplacute si lasa un miros placut.
46,35 lei

Dezodorizant TASKI Tapi Deo C9A Diversey

TASKI Tapi Deo împrospateaza camera în timp ce se aspira prin neutralizarea mirosurilor neplacute din aerul evacuat de aspirator.
6,18 lei

Dispenser odorizante profesionale cu afisaj

Dispenser automat de parfum cu afisaj LCD. Afisaj ora. Reglaj al intervalului de pulverizare 5 min-4 ore, reglaj al numarului de pulverizari la intervalul prestabilit 1-3 pulverizari.
82,40 lei

Odorizant camera SOCHIL Aersan 750 ml

Odorizant concentrat cu pulverizator, elimina mirosurile si improspateaza aerul din camera, interioare auto, bai, birouri; persistenta ridicata.
29,87 lei

Odorizant camera SOCHIL Aersan 750 ml

Odorizant concentrat cu pulverizator, elimina mirosurile si improspateaza aerul din camera, interioare auto, bai, birouri; persistenta ridicata.
29,87 lei

Odorizant de camera Pom Essence

SUTTER-POM Essence, odorizant de camera profesional din Italia.
27,81 lei

Odorizant Good Sense Fresh Diversey

Odorizant cu parfum fresh pentru eliminarea mirosurilor din tesaturi si incaperi. Încorporeaza o tehnologie noua de neutralizare a mirosurilor(O.N.T.).
18,54 lei

Odorizant pentru grupurile sanitare Aktiv Duft

KIEHL - AKTIV DUFT este un odorizant concentrat pentru domenii sanitare, in flacon de 1 litru. Elimina mirosurile neplacute, produce un aer proaspatat si lasa o aroma placuta. Stropiti un jet din produs in vasul de WC sau suportul de perie.
36,05 lei

Odorizant SOCHIL Odornet 1L

Odorizant si dezodorizant concentrat lichid pentru grupurile sanitare.Persistenta parfum 24 h.
32,96 lei

Rezerve de odorizant P+L Systems 270ml

Rezervele de odorizant P+L Systems sunt fabricate in Anglia. Sunt disponibile in diverse sortimente, precum: Citrus, Floral, Fruity, Herbal, Sweet, Tommy, Breeze si Blue Velvet.
22,14 lei