Lucart

Vizualizare ca Grilă Lista
Filtrează după
Afişati per pagină

Cearceaf medical LUCART STRONG 50

Rolele medicale Lucart Strong 50 sunt fabricate din hartie, lungimea rolei fiind de 50 m. Sunt absorbante si embosate, in dublu strat. Ideale pentru a mentine un nivel ridicat de igiena in spatiile sanitare, confera o buna rezistenta si confort.
15,96 lei

Cearceaf medical LUCART STRONG 80 - 60 cm x 80 m

Rolele medicale Lucart Strong 80 sunt fabricate din hartie avand lungimea rolei de 80 m. Sunt absorbante si embosate, in dublu strat. Ideale pentru a mentine un nivel ridicat de igiena in spatiile sanitare si confera o buna rezistenta si confort.
26,78 lei

Hartie igienica compacta LUCART STRONG 4

Hartie igienica compact Lucart \nHartie igienica alba, in dublu strat, absorbanta.
2,67 lei

Hartie igienica compacta LUCART STRONG SELECT 4

Hartie igienica parfumata ideala pentru toate grupurile sanitare, hoteluri, etc. Hartie foarte absorbanta, placut parfumata si embosata.
1,64 lei

Hartie igienica LUCART L-ONE MINI 180

Rola de hartie igienica alba, L-ONE mini, ideala pentru toate grupurile sanitare.Hartie de buna calitate, in dublu strat.Rolele de hartie sunt ambalate in tiple ( de plastic) si in pachete de carton, usor de deschis, aplatizat si transportat.
16,99 lei

Lucart airtech 38x58

Hartie ideala pentru: restaurante, puburi, fabrici, spitale, cabinete medicale, clinici, spa-uri, sali de fitness, saloane de infrumusetare, etc. O laveta poate fi folosita de pana la 9 ori. Produs avizat pentru contactul alimentar si testat dermatologic. Lavetele vin in pachete de carton, usor de deschis, aplatizat si usor de transportat.
47,38 lei