Vizualizare ca Grilă Lista
Filtrează după
Afişati per pagină

Burete inox maxi 30g

Burete inox maxi 30g (spalator metalic), permite curatarea cu rapiditate a suprafetelor cu grasimi persistente.
1,75 lei

Burete inox-mini 10g

Burete inox maxi 30g (spalator metalic), permite curatarea cu rapiditate a suprafetelor cu grasimi persistente.
0,92 lei

Burete non abraziv

Burete non-abraziv folosit in general pentru curatarea non-abraziva a bailor, a vaselor de toaleta, a cazilor de baie, a cabinelor de dus si a obiectelor de inox din bucatarii.
4,54 lei

Burete vase canelat Enigma

Burete de vase canelat, partea moale a buretelui pentru spalare, iar fibra aspra si groasa, pentru curatare. Adanciturile canelare ajuta la stapanirea buretelui in timpul spalatului vaselor. Dupa utilizare se spala cu apa calda.
1,80 lei

Laveta abraziva

Laveta abraziva este utilizata pentru curatarea suprafetelor ce prezinta dificultati in indepartarea murdariei si grasimilor.
3,56 lei

Laveta microfibra universala

Laveta din microfibra ce curata fara a lasa scame, precum suprafete din ceramica, lemn, sticla, inox sau granit. Datorita structurii speciale tesatura din microfibra are o mare putere de absorbtie si de retinere a murdariei. Tesatura din microfibra are proprietati antistatice si nu se destrama dupa un uz indelungat.
3,45 lei

Laveta vase Cisne

Lavete de vase sunt ideale pentru stergerea, curatarea si uscarea rapida a vaselor, suprafetelor lavabile.
7,26 lei

Lavete microfibra extra

Lavete din microfibra realizate dintr-un material de calitate superioara, pentru a raspunde celor mai exigente cerinte. Lavete uscate, acestea sunt ideale pentru curatarea scamelor de pe suprafetele netede fara a lasa urme.
4,32 lei

Lavete microfibra pentru geamuri

Laveta din microfibra cu utilizare eficienta in stergerea geamurilor. Poate fi folosita cu succes la curatarea geamurilor si a oglinzilor. Nu lasa urme. Faciliteaza stergerea sticlei intr-un interval de timp scurt. Materialul special din care este conceputa asigura stergerea fara urme a suprafetelor lasand suprafetele stralucitoare si curate.
3,45 lei

Lavete microfibra Taski

Lavete umede, antibacteriene, care datorita compozitiei unice indeparteaza eficient murdaria.
6,18 lei

Lavete umede Stella Pack

Lavete umede, ideale pentru curatarea in bucatarii si bai. Fabricate din celuloza regenerata si fibre din bumbac 100% biodegradabile. Inainte si dupa fiecare utilizare se clateste bine laveta. Se pot spala si la masina de spalat la temperaturi de pana la 60 de grade Celsius.
2,98 lei

Lavete vase Cisne

Lavete de vase sunt ideale pentru stergerea, curatarea si uscarea rapida a vaselor, suprafetelor lavabile.
11,88 lei