Vizualizare ca Grilă Lista
Filtrează după
Afişati per pagină

Aspirator Taski Aero 15 Euro

Aspiratorul TASKI AERO 15 de înalta eficienta integreaza tehnologia de ultima generatie si este prevazut cu un motor extrem de eficient. Iar datorita tehnologiei brevetate whisper aspiratorul este ultrasilentios.
940,81 lei

Aspirator Taski Aero 15 Plus Euro

Aspiratorul TASKI AERO 15 PLUS de înalta eficien?a integreaza tehnologia de ultima genera?ie ?i este prevazut cu un motor extrem de eficient, iar datorita tehnologiei brevetate whisper, aspiratorul este ultrasilen?ios.
1129,92 lei

Aspirator Taski Aero 8 Euro

Aspiratorul TASKI AERO 8 de înalta eficienta integreaza tehnologia de ultima generatie si este prevazut cu un motor extrem de eficient. Iar datorita tehnologiei brevetate whisper aspiratorul este ultrasilentios.
799,28 lei

Faras cu coada

Faras cu coada, datorita dotarii speciale, coada.
5,17 lei

Matura exterior pentru curte

Matura poate fi folosita in exteriorul locuintei. Curata cu usurinta orice tip de murdarie, intrucat matura este pevazuta cu peri rezistenti si desi.
17,25 lei

Matura interior Croma Color

Matura pentru interior cu fir moale, ideala pentru suprafetele netede: marmura, gresie, travertin, mozaic, etc.
5,84 lei

Matura interior Europa

Matura cu peri mari, Europa, se poate utiliza in interior. Ofera o curatenie rapida si de incredere.
4,37 lei

Matura interior Onda

Matura interior cu par moale, Onda, se poate utiliza in interior. Ofera o curatenie rapida si de incredere.
8,49 lei

Rezerva mop 200g extra 18

Rezerva mop 200g, se poate folosi pentru curatare uscata, dar si umeda. Inlatura eficient murdaria de pe podea, piatra, lemn, placaj si teracota.
4,82 lei

Rezerva mop 250g extra 22

Rezerva mop 250g, se poate folosi pentru curatare uscata, dar si umeda. Inlatura eficient murdaria de pe podea, piatra, lemn, placaj si teracota.
5,52 lei

Rezerva mop benzi microfibra Primera 200g

Rezerva mop microfibra, asigura absorbtia optima a apei si retentia de durata a acesteia. Impreuna cu caracteristicile materialului din care este confectionat mopul garanteaza o curatare perfecta cu consum minim de apa si detergent. Datorita efectului electrostatic al fibrelor mopului, parul, scamele si alte particule sunt colectate de mop fara a ridica praful.
5,23 lei

Rezerva mop benzi vascoza

Rezerva indeparteaza chiar si cele mai persistente pete datorita benzilor sale absorbante confectionate din vascoza. Este potrivit pentru toate tipurile de suprafete (gresie, piatra sau PVC). Curata in profunzime murdaria, chiar si din spatiile inguste sau colturi.
6,05 lei