Vizualizare ca Grilă Lista
Filtrează după
Afişati per pagină

Breff detartrant 750ml

Detartrant gel pentru WC, elimina depunerile de calcar lasand in urma sa un placut parfum marin.
5,66 lei

BREFF DuoActiv balls

Blue activ 50g (ocean).
6,18 lei

Breff DuoActive Balls

Blue activ 50g (ocean).
6,18 lei

Clor Axial 1L

Inalbitor si igienizant pe baza de clor activ destinat albirii chimice a tesaturilor albe din bumbac sau fibre celulozice in amestec cu fibre sintetice.
2,06 lei

Detartrant parfumat 5L

Detartrant parfumat ce indeparteaza calcarul si micile depuneri de piatra din grupurile sanitare.
20,08 lei

Detartrant parfumat forte 5 L

Solutie acida parfumata ce indeparteaza depunerile de calcar, piatra, petele de rugina si sapunul de pe instalatiile sanitare.
30,38 lei

Detartrant Sani-Calc 5L Diversey

TASKI Sani Calc, este un detartrant puternic pentru suprafetele rezistente la acizi. Dizolva rapid depunerile de calcar de pe suprafetele rezistente la acizi, capacul fiind prevazut cu un orificiu unghiular, pentru aplicare convenabila.
139,05 lei

Detergent pentru baie 2in1 - Cif Professional 5L

Indeparteaza eficient depunerile de piatra, murdaria si rezidurile, oferind un rezultat stralucitor si o aroma proaspata de lunga durata. Sigur de utilizat pe articole sanitare din crom, otel inoxidabil, plastic si ceramica (a nu se folosi pe suprafete sensibile la acizi).
46,76 lei

Detergent sanitizant 5 L

Detergent sanitizant fara clor, pentru spalarea si igienizarea grupurilor sanitare. Datorita compozitiei chimice are efect antifungic si antibactericid, vascozitatea permite o actiune de lunga durata pe suprafata de curatat.
26,26 lei

Dezinfectant Domestos Proff. Pine Fresh 5 L

Detergent dezinfectant cu proprietati de albire, conceput pentru igienizarea regulata a suprafetelor lavabile si a obiectelor sanitare, precum si pentru dezinfectarea si inalbirea la temperaturi scazute a articolelor textile.
38,11 lei 36,00 lei

Dezinfectant toaleta duo-cubes breff 50 g

Breff Duo-Cubes, este un odorizant solid care se introduce in rezervorul toaletei. Bref Duo-cubes curata, igienizeaza si coloreaza apa in albastru.
5,45 lei

Domestos Pine Fresh 750ml

Domestos Pine Fresh, curata, dezinfecteaza, inalbeste si improspateaza. Poate fi utilizat sub forma concentrata (pentru toaleta, canale de scurgere), sau diluat (pentru pardoseli, faianta, obiecte sanitare si alte suprafete lavabile).
6,69 lei