Vizualizare ca Grilă Lista
Filtrează după
Afişati per pagină

Aditiv de clatire - Auto Oven Rinse 5L Diversey

Aditiv de clatire, concentrat, special conceput conform specificatiilor principalelor marci de cuptoare cu autocuratire prezente in Europa si Statele Unite. Produsul contine un surfactant cu spumare redusa pentru uscare rapida si fara urme. Contine, de asemenea, agenti pentru controlul si prevenirea depunerilor.
98,36 lei

Aditiv pentru clatire- Suma Crystal 5L Diversey

Suma Crystal A8 este un aditiv de clatire cu spumare redusa, pentru utilizare în masinile de spalat, cu proprietati de control al depunerilor de calcar. Suma Crystal A8 este un aditiv de clatire acid concentrat. Acesta a fost conceput special pentru utilizarea cu o gama larga de masini de spalat.
115,00 lei

Cafe AutoTab 2.0gx15mm Diversey

Destinate utilizarii zilnice, se introduce o tableta in deschiderea masinii si urmati instructiunile producatorului privind " intretinerea si curatarea".
83,19 lei

CafeAutoTab Diversey 1.2gx12mm

Tableta pentru curatarea masinilor de cafea destinata curatarii zilnice a unei game largi de espressoare clasice si expressoare complet automate.
83,19 lei

Cif cream lemon 500 ml

Crema de curatat pentru suprafete dure cu aroma de lamaie.Formula cu milioane de micro-cristale inlatura pana la 100% murdaria persistenta si lasa suprafetele stralucitoare.
6,18 lei

Cif profesional - degresant puternic 5 L

Degreseaza rapid depunerile grele de grasime si murdarie si este adecvat pentru utilizare pe cele mai multe suprafete din bucatarie, cum ar fi: masinile de gatit, hote, filtre, pardoseli, pereti, usi sau orificii de scurgere.
52,53 lei

Cif profesional - degresant puternic 750 ml

Curata depunerile foarte puternice de grasime si murdarie, adecvat pentru utilizarea suprafetelor din bucatarie: masini de gatit, hote, filtre, pereti, pardoseli, filtre de scurgere, usi, etc. Lasa in urma un parfum placut si delicat fiind sigur de utilizat pe suprafetele din aluminiu.
13,39 lei

Cif profesional - detergent dezinfectant 2in1 la 5 L

Detergent dezinfectant foarte concentrat, recomandat curatarii si dezinfectarii tuturor materialelor frecvent întâlnite în bucatarie. Detergentul dezinfectant CIF este eficient împotriva unei game largi de micro-organisme, in toate conditiile de duritate a apei si indeparteaza eficient grasimile si resturile alimentare uscate de pe suprafete.
75,00 lei 65,00 lei

Cif profesional - detergent dezinfectant 2in1 la 750 ml

Este un detergent dezinfectant pentru curatarea si dezinfectarea intr-un singur pas a tuturor suprafetelor alimentare. Acest detergent dezinfectant este foarte eficient impotriva unei game largi de microorganisme in toate conditiile de duritate a apei, indepartand grasimea si resturile alimentare uscate. Este adecvat pentru utilizarea pe toate materialele intalnite in bucatarie. Cif dezinfectant 2 în 1 nu contine parfum, curata si dezinfecteaza toate suprafetele din unitatile de productie alimentara.
15,00 lei

Cif Profesional - pentru cuptor si aragaz 750 ml

Este un detergent decapant foarte puternic concentrat si foarte eficient.Acest detergent decapant cuptor si aragaz este destinat utilizarii in arii precum: aragaze, cuptoare, gratare si tavi pentru copt. Cif detergent pentru cuptor si aragaz este sigur in manevre deoarece produsul nu este coroziv, iar pulverizatorul pentru spuma reduce imprastirea stropilor. Actiune puternica asupra suprafetelor foarte murdare folosite zilnic. Indepartare foarte eficienta contra grasimii arse.
17,30 lei

Cif Profesional -Detergent de vase concentrat 5 L

Detergent concentrat vase Cif 5 L este un detergent concentrat vase foarte parfumat, manual, pentru curatarea oalelor, tigailor, vaselor, cratitelor, sticlei si a tuturor ustensilelor de spalat. Acest detergent concentrat vase descompune grasimile si favorizeaza clatirea fara urme.
45,00 lei

Cif profesional-geamuri & otel inox 750 ml

Nu contine parfum si este ideal pentru utilizarea in zonele cu suprafetele dure din jurul alimentelor, cum ar fi: mesele de lucru, frigiderele, tejghelele din sticla si vitrinele alimentare. Acest detergent profesional geamuri si otel inox indeparteaza murdaria, petele si urmele de degete in cateva secunde, oferind un aspect stralucitor.
25,75 lei