Cisne

Vizualizare ca Grilă Lista
Filtrează după
Afişati per pagină

Rezerva mop benzi microfibra Primera 200g

Rezerva mop microfibra, asigura absorbtia optima a apei si retentia de durata a acesteia. Impreuna cu caracteristicile materialului din care este confectionat mopul garanteaza o curatare perfecta cu consum minim de apa si detergent. Datorita efectului electrostatic al fibrelor mopului, parul, scamele si alte particule sunt colectate de mop fara a ridica praful.
5,23 lei

Rezerva mop microfibra 150g

Rezerva mop microfibra 150 grame, se poate folosi pentru curatare uscata, dar si umeda. Inlatura eficient murdaria de pe podea, piatra, lemn, placaj si teracota.
11,50 lei

Rezerva mop microfibra ECO 150g

Mop din microfibra, greutate 150g, de culoare alba. Ideal pentru curatare umeda. Se preteaza la orice tip de suprafata, precum: gresie, marmura, granit, parchet de lemn sau laminat, etc.
7,58 lei

Rezerva mop microfibra Primera 10 250 g

Rezerva mop microfibra Primera 10, asigura absorbtia optima a apei si retentia de durata a acesteia. Impreuna cu caracteristicile materialului din care este confectionat mopul garanteaza o cura?are perfecta cu consum minim de apa si detergent. Datorita efectului electrostatic al fibrelor mopului, parul, scamele si alte particule sunt colectate de mop fara a ridica praful.
6,33 lei