CIF

Vizualizare ca Grilă Lista
Filtrează după
Afişati per pagină

Cif cream lemon 500 ml

Crema de curatat pentru suprafete dure cu aroma de lamaie.Formula cu milioane de micro-cristale inlatura pana la 100% murdaria persistenta si lasa suprafetele stralucitoare.
6,18 lei

Cif detergent geamuri & suprafete 5L

Cif este un detergent foarte concentrat si foarte eficient care indeparteaza rapid murdaria si grasimea lasand suprafetele lucioase fara dare in cateva secunde.
33,26 lei

Cif detergent pentru mobilier 750ml

Cif detergent pentru mobilier - crema pentru mobilier aplicabila prin pulverizare usoara si rapida a mobilei si a suprafetei dure laminate. Are o formula speciala cu ingrediente de inalta calitate care confera un miros placut si proaspat. Aceasta crema pentru mobilier curata, da stralucire si protejeaza intr-un singur pas.
20,08 lei

Cif geam & suprafete 750ml

Gata de utilizat pe geamuri si alte suprafete interioare, precum: oglinzi, mese si suprafete dure, greu de curatat. Este un detergent care lasa suprafetele lucioase, fara dare, in cateva secunde.
10,14 lei

Cif profesional - degresant puternic 5 L

Degreseaza rapid depunerile grele de grasime si murdarie si este adecvat pentru utilizare pe cele mai multe suprafete din bucatarie, cum ar fi: masinile de gatit, hote, filtre, pardoseli, pereti, usi sau orificii de scurgere.
52,53 lei

Cif profesional - degresant puternic 750 ml

Curata depunerile foarte puternice de grasime si murdarie, adecvat pentru utilizarea suprafetelor din bucatarie: masini de gatit, hote, filtre, pereti, pardoseli, filtre de scurgere, usi, etc. Lasa in urma un parfum placut si delicat fiind sigur de utilizat pe suprafetele din aluminiu.
13,39 lei